Kategória: Aktuális.

A társaság így szeptembertől 5 millió forint értékben biztosít online reklámfelületet a legnagyobb aktivitást kiváltó kezdeményezés számára. 

„Médiacégként felelősséget érzünk a magyar életminőség növeléséért, és szerettük volna, ha a kereskedelmi reklámok mellett nagyobb számban jelennek meg oldalainkon a karitatív, non-profit hirdetések is” – nyilatkozta Trentin Tamás, a többek között a Terminal.hu, a Jobinfo.hu és a Depo.hu oldalakat üzemeltető Hírek Média ügyvezetője.
A cég a Monddmeg.hu bevezető kampánya során az online marketing számos eszközét alkalmazta, így többek között direkt marketing leveleket, banner és szöveges hirdetéseket használtak az oldal népszerűsítésére. Emellett a szintén a Hírek Média tulajdonát képező Egyperces.hu e-mail magazincsaládon keresztül több hírlevelet küldtek ki, melyekben a hírlevelek tematikájához illeszkedő közösségi kezdeményezésekre hívták fel a figyelmet. A kampány megtervezésében és menedzselésében az online médiacsoport állandó pr ügynöksége, a Sakkom Interaktív is részt vett. A bevezetés két hónapja alatt már mintegy ötezer internetező regisztrált az oldalon, s a tagok száma a kampányt követően is folyamatosan növekszik.

(BrandTrend)