Kategória: Aktuális.

Az FOT dinamikusan fejlődő vállalkozás, amely professzionális és innovatív termék- és szolgáltatásportfoliót fejlesztett ki a világ különböző pontjain található ügyfelei számára. Fő tevékenysége a banki rendszerek tesztelését támogató teszteszközök fejlesztése, illetve ráépülő szolgáltatások nyújtása.

A márkafrissítés előzménye, hogy az elmúlt 1-1,5 év tapasztalatai alapján az FOT profiltisztítást hajtott végre, valamint ezzel összhangban optimalizálta a cégkommunikációt. A változtatás célja profizmust és intelligenciát tükröző, a komplex alkalmazásokat a szakemberek számára áttekinthető formában bemutató arculat kialakítása, végső soron a márka előkészítése a további intenzív nemzetközi megjelenésre.

A feladatra korábbi közös munkáik alapján az SK&CO Services márkaügynökséget kérte fel a cég. Az ügynökség feladata a márka kialakításával kapcsolatos tanácsadásra, a vállalkozás alaparculatának frissítésére, cég- és alkalmazásismertető nyomtatványainak, valamint új portáljának tartalmi és arculati kialakítására terjedt ki.
(BrandTrend)