Kategória: Aktuális.

A cég tavaly kezdte meg internetszolgáltatói tevékenységét, szélessávú szolgáltatása jelenleg a magyar lakosság 99%-a számára elérhető. A Pannon most praktikus, biztonságos és megbízható tartalommal látja el ügyfeleit, amely a kezdő és a gyakorlott internetezők számára egyaránt hasznos kiindulópont lehet.

Az infosarok.hu az élet legfontosabb területeinek (pl. család, szórakozás, sport és szabadidő, egészségügy stb.) tematikusan csoportosított linkgyűjteménye. A webhely szlogenje: "Ha jó helyről indulsz, jó  helyre érkezel" kifejezi a szolgáltató szándékát a színvonalas linkek és a biztonságos, családbarát tartalom közlésére. A webhelyet hivatásos szerkesztők kezelik, akik alaposan ellenőriznek minden listára kerülő linket, így a webhely 100%-ig megbízható tartalmat kínál.

A webhely beágyazott portálja, a hirsarok.hu olyan független, naprakész hírportál, amely Magyarország és a világ legfrissebb híreiről számol be. A lebilincselő, szórakoztató, friss és érdekes webhely főszerkesztője Albert Dénes, nagy szakmai múlttal rendelkező, tapasztalt újságíró.

A hirsarok.hu egyik újszerű jellemzője, hogy ösztönzi a közösségi újságírást. Az olvasók elküldhetik saját írásaikat a szerkesztőségbe, ahol eldöntik, megjelenhet-e a cikk a neten. Ezen kívül a webhely humoros írásokat is tartalmaz Magyarország leghíresebb stand-up comedy társulata, a Dumaszínház tagjainak előadásában. A látogatók az oldal kiterjedt partnerkapcsolatainak (pl. Nonstopmobil.hu, Autogear.hu) előnyeit is élvezhetik.
"A Pannon elkötelezett törekvése, hogy mindig ügyfelei igényei szerint időzítse új szolgáltatásait. Az infosarok elindításának most érkezett el az ideje. Hozzáférés-szolgáltatóként először a mobil szolgáltatásokhoz, majd a szélessávú kommunikációhoz, végül pedig magához az internethez biztosítottunk kapcsolatot ügyfeleinknek. Átfogó kalauzunkkal segítünk a felhasználóknak eligazodni az internet információdzsungelében" – nyilatkozta Ove Fredheim, a Pannon vezérigazgatója.
Az oldal a
www.infosarok.hu címen érhető el.
(BrandTrend)