Kategória: Aktuális.

Az elmúlt évek pozitív tapasztalatai alapján döntött úgy a Fox Autorent, hogy a felső-középkategóriás szegmensben ismételten bővíti palettáját, amelyhez a Citroën importőrét, Citroën Hungária Kft -t választja partneréül– nyilatkozta Wolfgang Bartesch a Fox Autorent Kft. ügyvezető igazgatója.  Az együttműködést a Fox Autorent és a Citroën Hungária Kft között fennálló hosszú távú stratégiai partnerséget biztosítja. A járművek átadása a Citroën Hungária Kft. márkakereskedése a Citroën M5 Center bevonásával valósul meg.
 
Citroën C5 modellekkel bővül a Fox Autorent flottája 
A Fox Autorent a flottájában újonnan megjelenő Citroen C5 modelleknek köszönhetően már a felső-középkategóriájú autók iránt érdeklődő ügyfelek elvárásainak is megfelel. Az új C5, amely 2008 májusától Magyarországon is kapható, elegáns és letisztult stílusa előkelőséggel párosul. Az erőteljes, mégis áramvonalas karosszéria, a magas karosszéria-övvonal és a markáns kerékjárat hangsúlyozza, hogy az új C5 a rangos autók világába tartozik. Csábítás, dinamizmus, luxuskivitel és minőség, megannyi ütőkártya egyazon törekvés szolgálatában: elérni, hogy az új C5 limuzin és C5 Tourer hosszú távon felsorakozzék a felső-középkategóriás limuzinok és kombik szegmensének vezetői közé.
 
A rendelkezésre álló felszerelések – köztük az alapfelszereltséghez tartozó ABS és ESP, valamint akár 9 légzsák – elsőrendű aktív és passzív biztonságot garantálnak az új C5-ösben. Így a Fox Autorent ügyfelei a lehető legnagyobb biztonságban érezhetik magukat az új C5 modelljeiben.
 
Avantgarde Business osztály 
Az új C5 több tekintetben is megkülönbözteti vezetőjét. Mindkét változata, a limuzin és a Tourer is a hagyományokkal szakító, új stílust képviseli. A vezetés élményét a központba helyező kialakítás, illetve a kifinomult és nagyszerűen hangszigetelt utastér élményautózásra és utazásra csábít.. Menetközben az új C5 bravúrosan egyesíti a vezetési élményt és a kényelmet a rendkívül hatékony futóműnek és a széles motorválasztéknak köszönhetően.
 
Emellett a tetszés szerint testre szabható új C5 a felső-középkategóriában első ízben áll elő kétféle felfüggesztés-kínálattal. Az autót az is különlegessé teszi, hogy "à la carte" felfüggesztést kínál: egyrészről a C6-ból származó Hidraktív 3 Plus felfüggesztést, amely optimális kényelmet és kiváló menettulajdonságokat garantál, másrészről egy hagyományos felfüggesztést, mely közvetlenebb útkapcsolatot biztosít, és mindemellett megőrzi a Citroën know-how-jához méltó kényelmet.
 
A hatékony futóművekhez csatlakozó motorválaszték négy nagy teljesítményű, nyomatékos turbodízelmotorból – 110-től 208 lóerőig – és két benzinmotorból (1,8 literes 122 lóerős és 2 literes 143 lóerős) áll.
 
Testre szabható luxus 
Az erős egyéniségű új C5 a felhasználók személyiségéhez is képes igazodni akár a vezetési stílust, akár a fedélzeti kényelmet illetően. A kényelem és a hangulat ugyancsak„à la carte” választható, mivel a közös nevezőt a luxuskivitel jelenti: az ülés ergonómiája rendkívül újszerű, a kárpitok és a díszítőelemek a típusoktól függően változnak, és számos opciós felszerelés kapható. Az üléskomfort a felfüggesztéshez hasonlóan szintén „à la carte”: az első ülések háttámlájának felső része elektromos beállítási funkcióval látható el, míg a vezetőülésbe masszázsfunkció építhető be.
 
A különös gonddal kialakított vezetőhely teljes mértékben a vezetőt szolgálja. A műszerfalhoz hasonlóan itt is sok minden emlékeztet a repülőgépek világára hangsúlyozva az új C5 dinamizmusát, vitalitását. A „pilótafülke” vizuális energiája a kezelőszervek újszerű ergonómiájában is megjelenik, amit a kezelőszervekkel felszerelt, rögzített középű, legújabb generációs kormánykerék, valamint a legmagasabb szintű vezetéstámogató berendezések, mint például a véletlen sávelhagyásra figyelmeztető jelzés (AFIL) vagy a kettős funkciójú kanyarkövető xenon fényszórók is illusztrálnak.
 
A minőségérzet – kívül és belül egyaránt – a legapróbb részletben is kifejezésre jut. Hasonlóképpen, a használati minőség és a megbízhatóság is magas követelményszintnek felel meg az új fejlesztési, tervezési és gyártási szabványoknak köszönhetően így a Fox Autorent valamennyi ügyfele megtalálja benne a számára fontos tulajdonságokat.
(BrandTrend)