Kategória: Aktuális.

A buli koncepciója a disco érzés volt. A görkoris lányok, a nyalóka, a vattacukor és a hamisítatlan disco zene elengedhetetlen kellékei mellett, a helyszínen lehetőség nyílt korhű parókákban, és napszemüvegekben, kalapokban is fotózkodni az óriás JOY partyfal előtt, volt félkarú rabló és flippergép is.
Az eseményre természetesen rengeteg hazai celebritás is kíváncsi volt, többek között Zimány Linda, Lakatos Márk, Valkó Eszter, Kapócs Zsóka, Sebestyén Balázs, Tóth Vera, Gianni, Árpa Attila, Laky Zsuzsi, Metzker Viki, Forgács Gábor, Ihos József, Sári Évi, Pokrivtsák Mónika, Debreczeni Zita, Kedves Ferenc, Baby Gabi, VV Ágica, Szebeni István, Czanik Balázs, a Hooligans-os fiúk, Bársony Bálint, Keleti Györgyi, Steiner Kristóf, Dr. Krasznai Zsolt, Völgyi Zsuzsi, DJ Junior, Szorcsik Viki, Létay Dóra, Szaniter Dávid, Keresztes Ildikó.
A sztárok mellett a JOY 10 éves történetét alakító szerkesztőségi tagok, együttműködő partnerek, hirdető partnerek is együtt ünnepeltek.

A meghívottak igazán JOY-os programokon vehettek részt, volt masszázs, sminkelés, asztrológus, grafológus, jósnő és mikromágus. Folyt a csokoládé a csokiszökőkutakból és egy óriás JOY jégszobor mellett lehetett kortyolgatni a finomabbnál finomabb italokat.

Ezen az estén még egy meglepetés érte az JOY magazint, méghozzá, hogy a JOY megkapta a Superbrands minősítést, melyet Wiszkidenszky András, a Superbrands igazgatója adott át Margaret Ann Dowling-nak, a Marquard Media Magyarország Kft. ügyvezető igazgatójának.
A rendezvényen a nemzetközi Marquard Media csoport vezetői is tiszteletüket tették, köztük Frances Evans nemzetközi license igazgató is, aki tíz évvel ezelőtt útjára indította a magyarországi JOY magazint. Evans munkájának köszönhetően a JOY magazin nemzetközi szinten a legdinamikusabban fejlődő magazinmárka, amely összesen 19 országban van jelen piacvezetőként, vagy a piac meghatározó magazinjaként.

A Marquard Media AG (Zug, Svájc) 100 százaléki tulajdonosa Jürg Marquard. A vállalat 37 magazint ad ki Németországban, Ausztriában, Svájcban, Lengyelországban és Magyarországon, továbbá licensz kiadványaival számos más országban is jelen van. A cég körülbelül 650 alkalmazottat foglalkoztat. 
A Marquard Media a Shape magazin mellett a JOY, ÉVA, PLAYBOY, CKM, DESIGN ROOM, JOY CELEBRITY, FITT MAMA és a PLAYBOY EXCLUSIVE magazinokkal van jelen a hazai piacon.
(BrandTrend)