Kategória: Aktuális.

A kapcsolódó konferencia is ennek jegyében kerül megrendezésre, több hazai és külföldi neves  előadóval, workshopokkal és kerekasztal beszélgetésekkel.
A Digital Signage kiállítás és konferencia túl kíván mutatni a szokásos  rendezvényeken. A gyártók és technológia vásárlók közötti kapcsolat létrehozásán felülemelkedve és a priorításokat  felcserélve az elsődleges szempont a hírdetők, médiavásárlók és végfelhasználók számára a Digital Signage mint kommunikációs megoldás bemutatása, a hozzá kapcsolódó rendszerekkel és  lehetőségekkel.

A konferencia tematikája hasonlóképpen összetett, magába foglalja az eszközök telepítésének és mérésének kérdéseit, bemutatja  a felhasználási lehetőségeket és előnyöket a hírdetés piac és  felhívja a figyelmet a Digital Signage megoldások rejtett  lehetőségeire.

A Digital Signage Tagozat 2008. Februárjában alakult az MRSZ  legnagyobb létszámú tagozataként. Feladata az out of home  területen működő alapvetően digitális reklámeszközekkel  rendelkező illetve azt használó cégek, szervezetek összefogása, érdekkképviselete és fejlesztése.
 
A Digital Signage kiállítás és konferencia az Expositor és BTL Kft.-vel közösen szervezett Digital Expo és Sign Expo keretein  belül kerül megrendezésre egy teljesen különálló tematikaként  2008. novemeber 27-29 között a SYMA csarnokban.
(BrandTrend