Kategória: Aktuális.

A változások a jövőbe mutatnak, emellett dinamizmust hoztak a versenybe. A pályázók is megérezték ezen lehetőséget, és számos különleges alkotást neveztek be.

Új kategória volt a "progresszív-", vagy a "beltéri megoldások", ugyanakkor megszűnt a "kreatív médiahasználat". Ez utóbbi azért történt, miután mind a televízió, mind a sajtó, vagy kültér esetében a hagyományos reklámfilm, sajtóhirdetés, illetve poszter mellett bármely egyedi megoldást is be lehetett nevezni ezen kategóriákba, amely az adott kommunikációs csatornán került megvalósításra.

A kategóriák újradefiniálása miatt nagyobb odafigyelést igényelt a nevezés, de általában nem jelentett gondot. Amennyiben nem megfelelő helyre érkezett az alkotás, a komplex zsűri áthelyezte azt, illetve az olyan művek esetén, amelyek több helyen is megállták a helyüket, ott kerültek elbírálásra, ahol jobban szerepeltek. (A zsűri, valamint a rövid listára került alkotások a MAKSZ honlapján megtekinthetők: www.maksz.com.)

"Jó hangulatú volt az értékelés, a zsűri mindvégig a pályamunkák erényeit kereste. Nagyon alapos, lelkiismeretes munka zajlott a négy nap folyamán. Ezúton is köszönjük a zsűritagoknak!" – mondta Harsányi Dávid, a MAKSZ főtitkára.

A Díjátadó Gála 2008. május 29-én, csütörtökön 19 órakor kerül megrendezésre a WAX Galéria épületében (1047 Budapest, József Attila u. 4-6.), utána pedig a nevezésekből készült kiállítás és koktélparti várja a résztvevőket.
(BrandTrend)