Kategória: Aktuális.

Fókuszban a relevancia 
A kutás eredményei alapján végrehajtott változtatások elsősorban a JobInfo.hu ergonómiai átalakítását – ezen belül is a keresési funkció fejlesztését – célozták meg.

Kristok_Balazs"Az oldalon található részletes keresési funkciót és a találatok listázását az internetes keresők, így például a Google felhasználóbarát tulajdonságait alapul véve dolgoztuk át" – jegyezte meg Kristók Balázs, a JobInfo.hu-t üzemeltető Hírek Média KKV üzletágának igazgatója. "A fejlesztések kedvezően hatnak a JobInfo.hu-n hirdető munkaadók toborzási hatékonyságára is, hiszen a releváns hirdetésmegjelenítés eredményeként csökken a téves, illetve kevésbé átgondolt pályázatok száma" – tette hozzá a szakember.A kulcsszavas keresés során logikai kapcsolatok is felállíthatók
, míg az állásajánlatok listázásakor a meghirdetett pozíció és a munkaadó mellett 150 karakterben az állás rövid leírása is látható. Az álláskeresők eligazodását könnyíti a dinamikusan működő szűkített keresés is, mely az egyes területek, megyék, a szükséges idegennyelvtudás, valamint ezek kombinációjának függvényében listázza az ajánlatokat. További újdonság a munkavégzés helyének város alapján történő meghatározása, mely még pontosabb szűkítést tesz lehetővé.
A gyors keresés érdekében a felhasználók által a részletes keresésben beállított paraméterek elmenthetők, emellett a kiválasztott és a megpályázott ajánlatok már egy gombnyomással, a listanézetben is külön gyűjthetők.
(BrandTrend)