Kategória: Aktuális.

A fellépő zenészek és lemezlovasok a legtrendibb zenékből válogatva, egész éjjel pörgették az élményre vágyó közönséget. A régi, javarészt némafilmekre komponált zeneszámokra pár óra leforgása alatt több évszázadot jártak be a party-arcok. Közben hastánccal, kézmasszázzsal, djuice vízi- és tűzzsonglőr show-val kápráztatták el őket. A vendégsereg a multikulti előadások közben mennyei djuice koktélokat ihatott és szabadon használhatta a djuice Bluetooth tartalomletöltést.

_MG_5508_wmark_1


A fantasztikus Újjászületésnapi Midnight Groove-on január elsején több száz spartiarc köszöntötte önfeledten az újévet, a Cinetrip vízrebocsátásának 10. évfordulóját fergeteges audiovizuális fényterápiummal ünnepelték. A március 8-i sparty sztárfellépője a 90-es évek acid vonulatának nagy neve, az angol származású, Belgiumban élő, fiatal, és hatalmas szakmai múlttal büszkélkedő C.J. Bolland volt.
Aki kihagyta a party sorozatot, bánhatja, hiszen a Cinetrip Sparty Journeys by djuice-t beválasztották a kontinens 10 legjobb bulija közé, és néhány évvel ezelőtt még Brad Pitt is megfordult a Rudas falai között az audiovizuális kavalkádban.
(BrandTrend)