Kategória: Aktuális.

Az idei évben, minden korábbi eredményt felülmúlva négy, „Nagy Aranymedál”-t (Grand Gold) és két aranyérmet (Gold) nyertek a sörgyár magyar márkái. Az adott kategória legmagasabb elismerését jelentő „Nagy Aranymedál”- lal tért haza a versenyről a Dreher Classic, a Dreher Bak, az Arany Ászok és az Arany Ászok Félbarna is. A „Nagy Aranymedál”- lal, a legmagasabb fokú elismeréssel, azokat a termékeket jutalmazzák, melyek 90% fölötti, kimagasló eredményt érnek el a megmérettetésen. A Dreher Alkoholmentest és a Kőbányai Sört pedig arany éremmel jutalmazta a szakértő zsűri.

Az idei év több szempontból is példátlan sikereket hozott a Dreher Sörgyárak számára, hiszen a zsűri minden nevezett terméket a legfényesebb díjjal jutalmazott, így nemcsak az érmek számát tekintve kiemelkedő a teljesítmény, de az elismerések kimagasló szintje alapján is ez bizonyult az eddigi legsikeresebb megmérettetésnek.

A Dreher Classic és a Dreher Bak sikere évek óta töretlen, hiszen a Dreher Classic kiváló minőségéért 2002 óta minden évben megkapja kategóriájának aranyérmét, a hét aranyéremmel büszkélkedő Dreher Bak pedig immár, az egymást követő második évben veszi át kategóriájának legmagasabb kitüntetését, a „Nagy Aranymedál”-t. A karakteres sör ízélményét nyújtó Dreher Alkoholmentes másodszorra is meghódította a szigorú szakmai zsűrit, hiszen a tavalyi év után ismét a dobogó legmagasabb fokára állhatott.

Az Arany Ászok 1998 óta minden évben dobogós helyezést ér el saját kategóriájában, most azonban minden eddigi eredményét sikerült felülmúlnia a legmagasabb kitüntetést jelentő „Nagy Aranymedál” megszerzésével.

Szintén eddigi legjobb eredményét érte el Magyarország egyik legkedveltebb sörmárkája a Kőbányai Sör, mely a dobogó két alsó foka után idén az élre állhatott, és aranyérmes lett kategóriájában.

„A Dreher Sörgyárak valamennyi tevékenységét áthatja a minőség iránti elkötelezettség. Ezen igyekezetünket ismeri el a Monde Selection minőségértékelő intézet, melyen évről évre díjazza termékeink kiemelkedő minőségét” – mondta Agócs Mónika a Dreher Sörgyárak Zrt. vállalati kapcsolatok vezetője. „Az idei év különleges sikereket hozott számunkra, hiszen minden magyar márkánk kategóriájának legfényesebben ragyogó érmét hozta el. Büszkék vagyunk arra, hogy nemzetközileg is elismert minőségű söröket kínálhatunk fogyasztóink számára.”

A Dreher Sörgyárak Zrt. 1980 óta rendszeresen részt vesz termékeivel a Monde Selection megmérettetésen. Az elmúlt évek során a vállalat összesen 54 éremből álló gyűjteményre tett szert, melyek között 38 arany, 12 ezüst és 4 bronz medalion található.

Monde Selection
Az 1961-ben Belgiumban alapított független minőségértékelő intézet célja, hogy megtalálja, és elismerésben részesítse a világ legkiválóbb minőségű termékeit. A független intézet két fő kategóriában (élelmiszer és nem-élelmiszer), valamint számos alkategóriában (a söröktől kezdve a csokoládén át egészen a kozmetikumokig) értékeli és díjazza a több mint 70 országból érkező termékeket.  A Monde Selection díjakat azok a termékek kapják, amelyek minősége példaértékű az adott területen.
(BrandTrend)