Kategória: Aktuális.

A DHL Express  új bázisa messze a legkorszerűbb Magyarországon, s bátran felveszi a versenyt a bármely európai, és tengeren túli épület komplexummal. A három emeletes épületben a legkorszerűbb IP telefon rendszer működik a hozzá kapcsolt call centerrel. Ez a jövőben lehetőséget ad az internet vonalakon történő telefonálásra, amely díjmentessé teszi majd a kommunikációt a vidéki és a külföldi telephelyeink között.A költözéssel a DHL három kiemelt telephelye egyesül: Ground Distribution Center, (Gyömrői út), Belföldi operációs bázis, (Besence utca) és a kocsis utcai központ (CO). A vállalat integrációja, a  folyamatos fejlesztések támogatását, s a szolgáltatások kibővítését szolgálja.

"Tudjuk, hogy nem léteznek bérelt pozíciók a piacon, ezért nap mint nap meg kell küzdenünk azért, hogy továbbra is mi legyünk üzleti partnereink első választása" – mondta a szállítmányozó vállalat sajtótájékoztatóján Joseph Böröcz ügyvezető igazgató.

A szállítmányozó cég szeptemberben nyitotta meg második repülőtéri bázisát (SOB) Sármelléken. Az egyedülálló "cut off time" – (a küldemény felvételének legkésőbbi időpontja) a DHL ügyfeleinek jelentősen több időt biztosít a gyártáshoz, amely komoly piaci erősödést eredményez számukra. A DHL Express nyugat-dunántúli beruházása  így a régióban működő vállalatok versenyképességét támogatja.

A vállalat fejlesztéseinek köszönhetően kibővült európai lefedettséggel rendelkezik már közúton is. Költséghatékony közúti expressz szolgáltatásával (Europlus) már elérhető Románia, Bulgária, Törökország, Oroszország, Görögország is, 2008- tól pedig Bosznia-Hercegovina, Szerbia, Horvátország, valamint Ukrajna is.                                      

"A jövőben további, új szolgáltatások bevezetését tervezzük. Arra törekszünk, hogy üzleti partnereink számára rugalmas, megbízható, gyors, és testreszabott megoldásokat nyújtsunk. Folyamatosan kutatjuk ügyfeleink igényeit. Mindemellett természetesen továbbra is kiemelt figyelmet fordítunk legnagyobb vállalati értékünkre, a munkatársainkra. A jövőben is,- csakúgy, mint eddig- garantáljuk a folyamatos képzést, karrierépítési lehetőséget, s további ösztönző lehetőségek biztosítását vállalatunknál" – emelte ki a sajtótájékoztatón Joseph Böröcz, a DHL ügyvezetője.  
(BrandTrend)