Kategória: Aktuális.

Az oldal emellett a passzív szemlélők számára értékelési, véleményezési, kommentálási lehetőséget ad, így a szalonképtelen véleményekkel nem szimpatizálók is jelezhetik a szerkesztőség felé a számukra nem elfogadható tartalmat.

A FigyelőNet Szemtanú oldalán keresztül mostantól lehetőség nyílik minden internetező számára, hogy – a maga módján – tudósítóvá váljon. Az FN Szemtanú oldalain szöveges tartalom, kép- és videó-anyag is feltölthető, így a felhasználók már nemcsak olvasóként, hanem fotóriporteri, újságírói szerepben is kapcsolatba léphetnek a FigyelőNettel. Tüntetés, sportesemény, koncert, fesztivál, viharkárok, bűnügy? Vagy csak szépek az őszi színek, ahogy felkel a nap az Országház mögött? Mindenre kíváncsi az FN Szemtanú, a legjobb művek pedig az FN.hu címlapján is helyet kapnak.

Az FN Szemtanú indítását a jó példák mellett az olvasói igények hívták életre. Sokuk ugyanis, akik például az árvíz, a Szabadság téri tévészékház ostroma, egy látványos sportesemény, vagy bármely jelentős, ám a tömegmédiába el nem jutó helyi esemény szemtanúi voltak, időnként elárasztották a FigyelőNet szerkesztőségét fotókkal, videókkal, írásos beszámolókkal.

Az FN Szemtanú most ennek a közlésvágynak ad helyet. Egyszerű, könnyen használható felületen, regisztráció után bárki közölheti fotóit, videóit, írásait, vagy ezek kombinációit. Sőt ha valaki MMS-képes mobillal rendelkezik, és előzetesen regisztrál, telefonon is elküldheti a megörökített eseményt. A szolgáltatás a www.fnszemtanu.hu oldalon érhető el.
(BrandTrend)