Kategória: Aktuális.

A 15 szakterületbe sorolt árukészlet, amely a beruházás összköltségének egyharmadát teszi ki, az általánosnak mondható építőanyagok, autóalkatrészek, vasáruk, tapéták és szőnyegek mellett egyedi kívánságokat is kielégítő különlegességeket rejteget. A Fürdők Világa a legteljesebb hazai kínálatot nyújtja ezen a téren, a szerszámok és gépek között a szakemberektől kezdve a hobbijukat űzőkig mindenki megtalálja a megfelelő munkaeszközt, a DRIVE-IN területre pedig akár 3,5 tonnás autóval is be lehet hajtani, ahol a kiszolgálók közvetlenül a járműbe teszik a kiválasztott árukat, majd a fizetés is az autóból történik.

"A BAUHAUS a minőségi termékek forgalmazására helyezi a hangsúlyt, legyen szó alapvető építőelemekről vagy nagy értékű gépekről, amelyekre egyébként 5 éves garanciát vállalunk" – mondta Karcagi Róbert, a BAUHAUS SZAKÁRUHÁZAK Kereskedelmi Bt. értékesítési vezetője. "De nem csak termékeink minőségét, hanem árát is szavatoljuk: 12%-os legjobb ár garanciánk az összes termékre vonatkozik. A BAUHAUS-ban a minden termékcsoportra kiterjedő szaktanácsadást olyan egyedi szolgáltatások egészítik ki, mint a lapszabászat, a színkeverés, a házhozszállítás vagy a képkeretezés – nem csak a dunakeszi, hanem a decemberben nyíló szigetszentmiklósi szakáruházban is."

Európa harmadik legnagyobb szakáruház-lánca Németországban 121, a kontinens 12 országában összesen 186 szakáruházzal rendelkezik, a tőzsdén nem jegyzett részvénytársaság 1960 óta van jelen a "csináld magad" üzletágban. A jelenleg mintegy 14 000 alkalmazottat foglalkoztató vállalat nemzetközi terjeszkedésének egyik legújabb állomása Magyarország. A szakáruházait nem franchise-rendszerben működtető vállalat expanziója során a 100 000-nél több lakosú városokat célozza meg, ahol legalább 30 000 négyzetméteres összterületen kezdi meg a beruházást.
(BrandTrend)