Kategória: Aktuális.

A felkészítő táborban nyelvi tesztet töltenek ki a lányok, és megválasztják Miss Katedrát is.
A mai nappal elkezdődött a visszaszámlálás a Miss World Hungary döntőjéig. A lányok felkészítése is célegyenesbe fordult. A döntőbe bejutó lányok a már megszokott stylist, fodrász és sminkes szakemberekkel történő konzultáció mellett idén először nyelvi képzést is igénybe vehetnek.

A Miss World hazai győztese, Miss World Hungary két hetes külföldi nyelvtanfolyamon vesz részt a Katedra Nyelviskola jóvoltából, sőt az idei Miss World döntőjének helyszínt adó Kína nyelvéből is intenzív alapképzésben részesül. A két udvarhölgy egy éves képzésen vehet majd részt.
A Katedra Nyelviskola vállalta, hogy intenzív nyelvi képzésben részesíti a döntőbe jutott többi indulót is; ezért féléves bérletet kapnak melyet csoportos oktatásban vehetnek igénybe.

Először lesz Miss Katedra 2007
A felkésztő táborban nyelvi tesztet is kitöltenek a lányok, így az eredmények alapján megválasztják idén a legjobb nyelvtudású versenyzőt is. A Miss Katedra címet elnyerő hölgy szintén kéthetes külföldi nyelvtanfolyamon fejlesztheti tudását.

Nagy Zoltán a Katedra Nyelviskola igazgatója a következőket tette hozzá: "Véleményem szerint a nyelvismeret ma már a diplománál is fontosabb, ez a szépség nyelvére lefordítva annyit jelent számomra, hogy főképpen angol nyelvtudás nélkül ma már aligha lehet labdába rúgni a nemzetközi megmérettetésen. Ezt felismerve vállaltuk, hogy magabiztos társalgási szintre hozzuk a döntőbe jutott lányokat."
(BrandTrend)