Kategória: Aktuális.

A Pannon Példakép Alapítvány – melynek célja, hogy a nyilvánosság erejével és anyagilag is támogassa azokat a honfitársainkat, akik értékteremtő tevékenységükkel mindannyiunk számára követendő példákat mutatnak – immár harmadik éve működik és negyedévente három díjat ad át.

"A Pannon Példakép Alapítvány egyre fontosabb szerepet tölt be a hazai közéletben. Kommunikációs vállalatként arra vagyunk igazán büszkék, hogy támogatásunkkal és tudásunkkal immár harminchárom olyan nagyszerű közösségi vezetőt indítunk el az országos hírnév felé, akik méltán lehetnek követendő példák mások számára, mégis eddig ismeretlenek voltak. A Pannon Példakép Alapítvány így járul hozzá ahhoz, hogy a fontos ügyekkel törődök elismerést, bátorítást és támogatást kapjanak" – mondta a díjátadó után Dr. Majorosi Emese, a Pannon sajtó- és kommunikációs igazgatója.

Díjazottak:

Nagy Géza, az Ability Park vezetője
Takács Gábor, a Káva Kulturális Műhely alapítója
Victorné Erdős Eszter, a Ráckeresztúri Drogterápiás Otthon létrehozója

A Példakép Alapítvány folyamatosan várja a jelöléseket. Az alapítvány postacíme: Pannon Példakép Alapítvány, 2040 Budaörs, Baross u. 165.; elektronikus levélcíme: peldakep@peldakep.hu. Az alapítvány működéséről további információk az interneten a www.peldakep.hu oldalon találhatóak.
(BrandTrend)