Kategória: Aktuális.

wapon is sikert hozott a 2005 óta a mobiltelevíziózásban rejlő lehetőségeknek nagy jelentőséget tulajdonító TV2-nek az idei tűzijáték. A TV2 által közvetített, mindhárom mobilszolgáltatónál élőben követhető ünnepi műsornak köszönhetően a csatorna wapoldalának látogatottsága magasan az átlagon felüli volt. A wap.tv2.hu látogatottsága augusztus 20-án az előző hétfőhöz képest a T-Mobile felhasználók esetében a kétszeresére, a Pannon hálózatában a tízszeresére, a Vodafone ügyfeleknél pedig huszonötszörösére ugrott.

A wapozó közönség körében mért TV2-es sikerhez kapcsolódóan Tinnyei István, a  Magyar Mobilmarketing és Tartalomipari Egyesület alelnök a következőket nyilatkozta:
"Azt gondoljuk, hogy a mobiltelevíziózás hazai népszerűsítésében nem csak a mobilszolgáltatóknak, hanem a tartalomtulajdonosoknak is nagy szerepe van. Elismerésre méltó, hogy a TV2 úttörő szerepet vállal ebben a folyamatban, és lehetőséget ad a sokak érdeklődésére számottartó műsorok, tartalmak mobilkészülékeken való elérésére. Külön öröm számunkra, hogy egy nemzeti ünnephez kapcsolódó műsor  kapcsán válhatott valóra az, hogy mindhárom mobilszolgáltató előfizetői élőben kövessék figyelemmel a televíziós közvetítést."
(BrandTrend)