Kategória: Aktuális.

A Cushman & Wakefield az ingatlan-beruházási piacokra szakosodott tanácsadó, mely 2006-ban több mint 50 milliárd dollár értékű ingatlanértékesítést és finanszírozást bonyolított, és 500 milliárd dollár értékű ingatlan értékbecslését végezte el. A C&W magánszámlákon és befektetési alapokon keresztül 7 milliárd dollárt meghaladó ingatlan-beruházást kezel Európában és Ázsiában. A vállalat 55 országban 200-nál is több irodát működtet. 

A Sonnenblick Goldman az ingatlanbefektetésekkel kapcsolatos banki és finanszírozási szolgáltatásokat nyújt, amely integrált tőke-beruházási megoldásokat kínál minden eszközosztályhoz. A vállalat, mely piacvezető a szállodák és szabadidő-ipari ingatlanok finanszírozása és értékesítése terén, Észak-Amerikában, Ázsiában és Ausztráliában működtet irodákat. 

A Sonnenblick Goldman nagy volumenű ingatlan-tranzakciókban vesz részt. A cég által 2006-ban bonyolított tőke-beruházási tranzakciók összértéke hozzávetőleg 7,5 milliárd dollárt tett ki. Tavaly a cég intézte többek között a New York-i Lexington Avenue 485. alatt található ingatlan 390 millió dolláros refinanszírozását, a kaliforniai Beverly Hills-ben található világhírű Beverly Hilton Hotel 300 millió dolláros építési kölcsönét, a Las Vegas-i Panorama North luxus-toronyház 208 millió dolláros építési kölcsönét, a Marriott Aruba Resort & Casino 237 millió dollárért történő értékesítését, valamint a Massachusetts állambeli Cambridge-ben található Watermark Apartment Tower (lakótorony) 90 millió dolláros hitelfinanszírozását.
(BrandTrend)