Kategória: Aktuális.

A legtöbben a Danubius Rádión keresztül kapcsolódtak a Július 7-én világméretű koncertsorozattal záródó figyelemfelhíváshoz. Vasárnap hajnalig hivatalosan 346 fő regisztrált a Danubius Rádió www.nagyaramszunet.net honlapján, ezzel is kifejezve egyetértésüket  a Live Earth programmal kapcsolatban, amely a globális felmelegedés veszélyeire hívta fel több mint 2 milliárd ember figyelmét. A csatlakozó szervezetek között ott volt a Magyar Reklám Szövetség (MRSZ) is.

Az MRSZ elnöke, Nagy Bálint a következőket nyilatkozta: "A Magyar
Reklámszövetség, mint a kommunikációs szakma legátfogóbb szervezete, élére kell álljon minden olyan kezdeményezésnek, amely a fogyasztókat megszólítja, ésszerűbb, környezetbarát fogyasztásra ösztönzi, környezettudatosságra neveli. A fenntartható fejlődés kritikus sikertényezője a szakmánknak. Ezért tetszett a Danubius Rádió megmozdulása, ezért támogattuk.”

A csatlakozó cégek között megtalálható még a Café csoport, illetve az egyéb szervezetek sorában a 4×4 Online (terepjárósok klubja) motorsokk.hu, a motorosok klubjának oldala és az Élő Föld Társaság. A magyarországi „Élő Föld” mozgalom egyébként olyan egyének, civil szervezetek és vállalatok összefogása, amely a nemzetközi kampány és tömegmozgalom tagjaként kíván részt vállalni a közgondolkodás átformálásában, a klímaváltozás elleni küzdelem globális megoldásainak keresésében.
(BrandTrend)