Kategória: Aktuális.

Újdonság az egyedülálló saját útiterv-készítő, melynek segítségével a www.vendegvaro.hu oldalain böngészve összegyűjthetők és összerendezhetők a települések, látnivalók, éttermek és szállások – mindazon helyek, amelyeket az utazás során érintünk.

A vendegvaro.hu oldalt üzemeltető  Well-PRess Kiadó új, a belföldi turizmust támogató sorozatot is indított az idén, amely megőrizte a jól ismert Vendégváró-útikönyvek elnevezést, de tartalmában és formájában is megújítja azt. A kötetek valódi idegenvezetőként, élvezetes módon kalauzolják az utazót, a fontos látnivalókról részletesen szólnak, valamint képi és szöveges információval, térképekkel segítik a tájékozódást, függetlenül attól, hogy gyalog, autóval vagy biciklivel indulunk útnak. A sorozat első darabja, amely májusban jelent meg, Eger városát és annak környékét mutatja be Szilvásváradtól Mezőkövesden és Egerszalókon át Recskig. Ebben az évben még további három kötet kerül a boltokba: júliusban Balaton, és a harmadik negyedévben Debrecen és környéke, illetve Pécs és környéke. A következő négy évben megjelenik az egész országot lefedő teljes sorozat, ami kb.20-25 kötetet jelent.

A kiadó másik fontos sorozata a Spirálkönyvek, amelyek a bedekkerek között a legjobbak közé tartoznak. Járjunk bárhol a világban, a legtöbb turista kezében ennek a sorozatnak a köteteit láthatjuk. A tökéletesen megtervezett útvonalak, hasznos, gyakorlatias tanácsok, világos útmutatók a látnivalókhoz jól áttekinthetőek, könnyen kezelhetőek.

Ezek jellemzik a 11 tagból álló sorozatot, amelynek új részei – Amszterdam, Barcelona, London.
A kötetetek kedvezménnyel megrendelhetők a kiadó webáruházában (www.vendegvaroutikonyvek.hu)

(BrandTrend)