Kategória: Aktuális.

A helyszín kiválasztásakor és az estély programjának összeállításakor a rendezők szakítottak a hagyományokkal és az est társasági jellegét helyezték előtérbe.
Az eddigi reklámbálokkal szemben idén egy letisztultabb esemény megvalósítására törekszenek. Az exkluzív helyszín, a kiváló programok, valamint az eddigieknél korlátozottabb befogadóképesség, tág teret engednek majd az üzleti kapcsolatok ápolására és építésére � mondta el a rendezvény kapcsán Récsán Gábor, a szervezet főtitkára.

A programok összeállításánál a szervezők különös gondot fordítottak arra, hogy ezek illeszkedjenek a Bál hangulatához és megfeleljenek a szakma által támasztott magas követelményeknek. A vacsora alatti aláfestő zenét Harcsa Veronika Jazz Quartettje szolgáltatja, majd a táncot az RTL Klub �Szombat esti láz� című műsorából ismert párok nyitják meg. Az este további részének tánczenéjéről a Vegas Show Band gondoskodik, míg a táncban megfáradt bálozók kávé- és teabárban pihenhetnek.

A hotel impozáns terasza pókerversenynek, szivar- és whiskey kóstolónak, valamint a Kom Kom Choq által készített bon-bon különlegességeknek ad otthont. A koktélbárról a Zwack Unicum gondoskodik.

(Forrás:BrandTrend)