Mi a helyzet? - Hallgasd meg!

banner

Megalakult a Mediaworks

A cég tulajdonosa a Vienna Capital Partners, amely a GVH jóváhagyása után megvásárolta a magyarországi Ringier és Axel Springer érdekeltségek egy részét.

Hímzésből zene

Szirmay Zsanett, a MOME Laboratory keretében állít ki a Vienna Design Weeken.

Egyedi kollekciót ihletett a Botrány

Nőiesség, elegancia, kényelem: Kerry Washington és tervezőcsapata ezen gondolatok mentén hívta életre a 79 darabból álló egyedi kollekciót.

Márka és jog

Bírságot kapott az RTL Klub

A kábítószer-fogyasztás helytelen megjelenítése és bemutatása, illetve téves korhatár-besorolás miatt mintegy 39 millió forintos bírságot róttak ki.

2300 vállalkozás a pozitív listán

Jelenleg 2300 vállalkozás szerepel a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság pozitív listáján, a céljuk pedig az, hogy ez a szám folyamatosan bővüljön.

Aktuális

Weisz Attilával erősít a Gemius

Karrier: A jövőben ő támogatja majd a Gemius piaci jelenlétét nemzetközi szinten is a digitális közönségmérés területén.

Czövek Hajnalka távozik a Ringiertől

Karrier: A szakember Ringieres karrierje 1999-ben, a svájci anyavállalat Mergers & Acquisitions Közép-Kelet európai projektjeinek vezetésével kezdődött.

17 érdekesség a kávéról

A nyolcvanas évek Japánjából indult el a kezdeményezés, hogy minden év szeptember 29-én megünnepeljük a kávét.

Versenyelőny márkaépítéssel a médiapiacon

Mint a műholdas közvetítéseken a hang, hasonló fáziskéséssel érkezett el az osztrák média képviselőihez a digitalizációnak és a kommunikációs modell bővülésének köszönhető újragondolás szükségessége.

Szex és lemezkiadás?

Pornhub Records néven lemezkiadót indít az egyik legkreatívabb és legsokoldalúbb pornómárka, a Pornhub.

Video

Experience the power of a bookbook

YouTube előnézeti kép

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=asOJ6LEsmfU[/youtube]

Aktuális

Átadták a Junior Príma Díjakat

Az il Bacio di Stile 2014-től a Prima Primissima által életre hívott Junior Príma Díjak egyik főtámogatójává lépett elő.

Eladják a Profession.hu-t

A tranzakciót követően az oldal a Ringier Axel Springer Media AG online termékportfóliójába tartozik majd.

Kinevezés az Auchannál

Karrier: Kommunikációs igazgatónak nevezte ki az Auchan Magyarország Gál Juditot, aki két évvel ezelőtt menedzserként került a vállalathoz.

Weisz Fanni vezeti a köztévé műsorát

A siket modell, esélyegyenlőségi aktivista és Nagy Sándor műsorvezető kalauzolja a nézőket október 4-től az Ég, föld, férfi, nő című sorozatban.

Így is ellophatják az adataid!

Nevek és alapadatok mellett akár az állapotfrissítéseket és a fotókat is „magukkal vihetik” a saját alkalmazásaik mellett az ismerősök által használt alkalmazások.

Itt az ingyenes HashClash alkalmazás

Bemutatkozott a HashClash közösségi média alkalmazás, amely teljesen új funkciókkal és egy egyedülálló tulajdonosi modellel toborozza a felhasználókat.

Arhívum »