Mi a helyzet? - Hallgasd meg!

banner

Elhunyt az Aldi alapítója

A második leggazdagabb német, és a harmincötödik leggazdagabb ember volt a világon, forintban 5600 milliárdot hagyhatott az örököseire.

Megjelent a The World PR Report

A független, integrált kommunikációs ügynökségek növekedtek a leggyorsabban a 12,5 milliárd dollár összértékűre becsült kommunikációs iparágban.

Lejárt a nyelvi akadályok kora

Egy új fejlesztés segítségével az idegen nyelvű dokumentumokat azonnal az anyanyelvünkön kapjuk vissza, az eredetivel azonos formában.

Divat, ami közelebb hoz

A tradicionális roma motívumokat és szabásmintákat újraértelmező és modern stílusjegyekkel ötvöző Romani Design hétfő este mutatta be új kollekcióját.

Márka és jog

Megtévesztő volt a Netrisk hirdetése

A vállalkozás a hirdetésekben arra hívta fel továbbá a fogyasztók figyelmét, hogy az „igazán olcsó kötelezőt” a Netrisk.hu weboldalán találja meg.

Aktuális

Új digitális ügynökség: Prisma

A klasszikus közösségi média-csatornák mellett alkalmazás- és mobilalapú kommunikációs megoldásokkal is kiszolgálják az ügyfeleket.

Nevet vált a Nóta TV

A Magyar Sláger TV néven tovább működő csatorna növelni szeretné a 18-49 éves korosztály számára készített műsorok arányát.

Video

A döntő – Germany & Argentina, Müller & Messi

YouTube előnézeti kép

(BrandTrend)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=asOJ6LEsmfU[/youtube]

Aktuális

Gyorsul a növekedés üteme

Élelmiszerekre a piaci szereplők költése – hivatalos listaáron – az idei első félévben mintegy 63 milliárd forintot ért el.

Távozik a Vs.hu főszerkesztője

Kerényi György, a tavaly indult Vs.hu hírportál főszerkesztője szerint ő és a tulajdonos másképp gondolkodnak a lap „középen állásáról”.

Szürreális reklám az IKEA-tól

A képi világot egy nem kevésbé erős szöveg, Prospero egyik szónoklata kíséri William Shakespeare A vihar című művéből.

Arhívum »