Mi a helyzet? - Hallgasd meg!

banner

Ügyvezetők jogai és kötelességei

A 2014. március 15-én hatályba lépett Polgári Törvénykönyv rendelkezéseivel jelentősen bővült az ügyvezetők és vezető tisztségviselők felelőssége.

Világújdonság Magyarországon

Az üdítőmárka az elsők között készített teljes gömbpanoráma videót egy GoPro „kamera-együttes” segítségével.

Lejárt a nyelvi akadályok kora

Egy új fejlesztés segítségével az idegen nyelvű dokumentumokat azonnal az anyanyelvünkön kapjuk vissza, az eredetivel azonos formában.

Divat, ami közelebb hoz

A tradicionális roma motívumokat és szabásmintákat újraértelmező és modern stílusjegyekkel ötvöző Romani Design hétfő este mutatta be új kollekcióját.

Márka és jog

Vigyázzon, mit tesz a nyomtatóba

Évente világszerte 3,5-5 milliárd dollár veszteséget okoznak a gyártóknak a hamis nyomtató kellékanyagokat előállító és forgalmazó cégek.

Aktuális

John Kennedy a Xerox-hoz igazolt

Új pozíciójában tovább építi a dokumentumkezelési vállalat globális ismertségét, és a digitális kor kihívásainak megfelelve erősíti a márkát.

Új Coke Zero kampány

Az akcióra Manuel Neuer világbajnok német labdarúgóval készült szpotok hívják fel a figyelmet.

Új magyar Google Analytics partner

Kevés hazai vállalkozás veszi komolyan a webanalitikát, a weboldal vagy az online kampányok megtérülésének elemzését és a folyamatos optimalizálást.

Video

Wash it

YouTube előnézeti kép

(BrandTrend)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=asOJ6LEsmfU[/youtube]

Aktuális

Eladó a világ legdrágább órája

Az érdeklődést tovább növelheti, hogy az aukció a Patek Philippe cég 175. születésnapját köszöntő rendezvénysorozat fénypontja lesz.

Sikeres volt az adatmentés

A Hungarikum Hétvége megnyitóján közös, digitális fotó készült a 41 hungarikumról, majd az ezt tartalmazó adattárolót elégették és vízbe dobták.

Reszponzív dizájnra váltott az NLC

A Nők Lapja Café látogatóinak egyötöde már mobileszközön vagy tableten olvassa az online magazint, és ez az arány folyamatosan növekszik.

Ennyibe került a Forma–1

Hétfőn kellett átutalnia a magyar félnek a Forma–1-es futam rendezésének lehetőségért járó több mint hét milliárd forintos jogdíjat Bernie Ecclestone cégbirodalmának.

Döntsd le a falakat!

Az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete és az ARC közös kreatív pályázatot hirdet.

Arhívum »