Már a MOM Parkban is elérhetők az E.ON töltői

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Áprilistól 16 új töltőponttal várják az elektromos autók tulajdonosait a MOM Park bevásárlóközpont parkolójában. A központ a korábbi töltőik cseréjével és a további új töltőkkel a megnövekedett ügyféligényekre reagált, hiszen az országos trendet követve a MOM Park látogatói közül is egyre többen rendelkeznek elektromos autóval. A nyilvános töltőket az E.ON telepítette és üzemelteti, és a DrivE.ON applikáción keresztül vehetők igénybe az alkalmazásban megszabott tarifáért.
Olvass tovább

A Zen.com személyközi pénzküldési szolgáltatást indít felhasználóinak

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Áprilistól Magyarországon és további 31 európai piacon is elérhető a Zen.com digitális pénzügyi szolgáltató személyközi pénzküldési funkciója. A ZEN ‘Buddies’ szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a vállalat ügyfelei gyorsan és könnyedén küldhessenek pénzt egymásnak a fogadó fél számlaszámának megadása nélkül, pusztán telefonszám használatával. A Zen.com üzleti filozófiájának megfelelően az átutalások teljesen ingyenesek és nem járnak rejtett költségekkel.
Olvass tovább

A TrustChain digitális transzformációs szolgáltatást ajánlott fel a Bátor Tábornak

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Az MFB Csoporthoz tartozó Hiventures egyik portfólió cége, a TrustChain Systems Kft. közel félmillió forint értékben digitális transzformációs szolgáltatást ajánlott fel a Bátor Tábor támogatására. A támogatás részeként biztosítják azt az online szerződéskötő platformot, amelyen a digitális adományozási szerződések elektronikus aláírással ellátva köthetők meg a Bátor Táborral.
Olvass tovább

Red Dot díjat kapott a magyar intelligens vitorlásruha

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Alig több, mint egy hónapja mutatkozott be a 878® márka a világ első, magyar tervezésű, gyártású és fejlesztésű intelligens vitorlásruhájával, máris besöpörte a Red Dot Termékdizájn 2021 díjat, az egyik legnívósabb nemzetközi dizájn- és formatervezési elismerést. A vitorlásruhák vezető tervezője, egyben a vállalat partnertulajdonosa Majer Lilla, a tervező csapatot pedig Nagy Marcell, Mákl Roland és Tóbiás Richárd erősíti.
Olvass tovább