Elstartolt az Employer Branding Award 2020

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A 30. jubileumát ünneplő Magyar PR Szövetség (MPRSZ) hatodik alkalommal hirdeti meg a legjobb hazai munkáltatói márkaépítési gyakorlatokat jutalmazó díját, az Employer Branding Award-ot. Idei újdonság, hogy várják speciálisan a “COVID-ra rezonáló” kampányok nevezését is a 2020-as évből, amelyek a koronavírus járványra adott egyedi megoldásokat vonultatják fel.
Olvass tovább

A szabadtéri tüzek megelőzése érdekében kampányol a katasztrófavédelem hárommillió tejesdobozon

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Az Alföldi Tej Kft. és a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szervezetében működő Országos Tűzmegelőzési Bizottság (OTB) 2020 decemberében kötött megállapodást arról, hogy 2021 folyamán négy témában – szén-monoxid-mérgezés, erdőtüzek, lakástüzek, illetve fűtési időszakban a lakás- és kéménytüzek megelőzése – fognak közösen kampányolni. Az év folyamán összesen mintegy 12 millió tejesdobozon lesz látható a tűz- és szén-monoxid-mérgezés veszélyeivel kapcsolatos figyelemfelhívás.
Olvass tovább

40 millió forint összértékű pénzadomány a Szentkirályitól és a PepsiCo-tól

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Egy hazai egészségügyi intézménynek és egy segélyszervezetnek nyújt 40 millió forint összértékű pénzadományt a Szentkirályi Magyarország és a PepsiCo. A jelentős felajánlással a járvány kitörése óta nélkülözhetetlen munkát végző Országos Mentőszolgálat és az Ökumenikus Segélyszervezet működését segíti a két vállalat.
Olvass tovább

Nagyot nőtt a viselhető okoseszközök piacán a Huawei

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Több mint 50 százalékkal több viselhető okoseszközt szállított le világszerte a Huawei Technologies 2020-ban az egy évvel korábbihoz képest, amely nemcsak a vállalat, hanem a teljes globális piaci szegmens történetének legnagyobb növekedése is. Az IDC (Worldwide Quarterly Wearable Device Tracker) jelentése szerint 2020 utolsó negyedévében a közép-kelet-európai, balti és skandináv régióban a Huawei az okosórák piacának élére ugrott. A vállalat Magyarországon a viselhető okoseszközök piacán megduplázta, a vezeték nélküli fülhallgatók területén pedig megháromszorozta eladásait a tavalyi év egészét tekintve.
Olvass tovább