Kódolatlan Viasat Nature-hetek a Tarr-nál

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Nyolc megye Tarr Kft.-s előfizetői most két hétig ingyenesen élvezhetik a Viasat Nature természetcsatornát. Az akció 2019. február 1-15. között tart, és a csatorna ez alkalomból olyan friss programokat kínál, amelyek során vad bébiállatok első lépéseit, vagy a világ egyik legnagyobb állatkórházának szokatlan történeteit ismerhetik meg a nézők, de megtudhatják azt is, melyek a legnépszerűbb kutyafajták és miért alakultak így ezek a preferenciák. (BrandTrend)
Olvass tovább

Készül Sopsits Árpád rendező új dokumentumfilmje

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Sipos Áron producer vezette Focus Media Center gyártásában készül Sopsits Árpád rendező új dokumentumfilmje, Muszatics Péter Utazás Európa mélyére című, 2016-ban megjelent könyve alapján. A könyv észak-déli metszetben, sajátos Közép-Európa-portrét ad. A készülő film – két város, Lemberg és Pozsony középpontba állításával és bemutatásával – Magyarország és Közép-Európa helyét, határait keresi a 20. és a 21. század változó Európájában. (BrandTrend)
Olvass tovább

Két új csatornával erősít a TV2 Csoport

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Február 17-től két új csatornával bővíti kínálatát a TV2 Csoport, elstartol a Jocky TV és a Moziverzum. Az újabb bővítésnek köszönhetően, a cégcsoport hamarosan 14 csatornás portfólióval rendelkezik majd. A Jocky TV reggel 08:00-tól indul a Dallas: Ahogy kezdődött c. filmmel, melyet 10 epizódos Dallas maraton követ. Ezen a napon debütál 19:00-tól a Moziverzum egy országos TV premierrel, a Transformers: Az utolsó lovag c. filmmel. (BrandTrend)
Olvass tovább