Berlinben folytatja karrierjét OlyBot

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A nyári olimpia alatt a Telenor világszinten is az elsők között tesztelte a Facebook Messenger Bot platformján alapuló üzenetkezelő robot működését sporthírek küldésével. Az első kísérlet sikeres volt: 2500 olvasó követte az OlyBot névre keresztelt chatrobot híreit, több mint 25000 interakciót generálva, az olimpiai játékok végén pedig közel 1000 köszönetnyilvánító üzenet érkezett az olvasóktól. OlyBot augusztus 31. és szeptember 6. között új feladatot kap: az egyik legnagyobb európai technológiai seregszemlének számító berlini IFA 2016 kiállításon bemutatott mobilos újdonságokról fog folyamatosan beszámolni az érdeklődnek. (BrandTrend)
Olvass tovább

Bővül a Jameson CineFest versenyprogramja

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Új kisjátékfilmes és animációs szekcióval bővül a 13. Jameson CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramja. A CineNewWave szekció a fiatal magyar rendezőtehetségeket állítja központba, a válogatás a felfedezés örömét és az alkotókkal való személyes találkozást ígéri a közönségnek. A CineNewWave a magyarországi és a határon túli alkotóknak nyújt lehetőséget vizsgafilmjeik és első munkáik bemutatására, megmérettetésére. A CineNewWave fődíja bruttó 1 millió forint. (BrandTrend)
Olvass tovább

Nézettségi adatok 2016 – 34. hét

Kategória: Nézettség.

1. BARÁTOK KÖZT RTL KLUB 949 864 2. HÍRADÓ RTL KLUB 874 725 3. FÓKUSZ RTL KLUB 749 722 4. TÉNYEK TV2 704 094 5. STAR ACADEMY TV2 693 504 6. ÉJJEL-NAPPAL BP RTL KLUB 690 316 7. SZULEJMÁN RTL KLUB 675 356 8. FORMA-1 M4 Sport 590 630 9. APÁD ANYÁD IDEJÖJJÖN! RTL KLUB 584 663 10. JÓBAN ROSSZBAN TV2 543 682 (Total 4+ N= 9 026 542  Forrás: Nielsen Közönségmérés Kft. / TV2)
Olvass tovább

Pályázatot hirdet a Samsung

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A Samsung Printing Solutions bejelentette, hogy Smart UX Center webhelyének szeptember elsejei indítása alkalmából világszintű online eseményt rendez „HEURÉKA! A nyomtatókon túl” címmel. A pályázatra szeptember 1. és október 15. között lehet jelentkezni a Samsung Smart UX Center oldalán (https://smartux.samsung.com/EventBoard). Az eseménnyel kapcsolatos további részletek a webhelyen találhatók. (BrandTrend)
Olvass tovább

LTE-hálózat 200 km/órás sebességnél

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Az Ericsson és a Bombardier közös szimulációs tesztsorozatot hajtott végre az LTE-hálózatok vasúti alkalmazására 200 km/óra sebességig. Összesen 11 tesztet végeztek el laboratóriumi körülmények között, hogy megállapítsák, megfelelőek-e az LTE-hálózatok a kommunikációalapú vonatirányításhoz (CBTC) és olyan többcélú megoldások működtetéséhez, mint a zártkörű televíziós (CCTV) és hangátviteli hálózatok, a platforminformációk, a hirdetések és a Wi-Fi-kapcsolatok biztosítása az utasok számára. Charlotta Sund, az Ericsson ipari és társadalmi ügyfélkapcsolatokért felelős vezetője elmondta: „A mostanáig elvégzett tesztek eredményei rendkívül ígéretesek, a jövőben pedig számos különféle modemet fogunk tesztelni, hogy óriási teljesítményű LTE-hálózatokat biztosíthassunk a vasúti alkalmazásokhoz. Célunk, hogy olyan megoldásokat fejlesszünk ki, amelyek nagyobb
Olvass tovább