Új ügyvezető az LG-nél

Kategória: Aktuális.

Karrier Az LG Electronics magyarországi központtal működő 9 piacot (Magyarország, Horvátország, Szerbia, Albánia, Bosznia-Hercegovina, Macedónia, Montenegró, Koszovó, Bulgária) összefogó leányvállalatát december 27-étől Young Woong Lee igazgatja.
Olvass tovább

Habostortát értékesít az Origo

Kategória: Aktuális.

Az Origo Zrt.-hez tartozó Adnetwork nyerte a Habostorta Kft. médiafelületeinek ügynökségekhez történő értékesítésére kiírt tendert, így nem csupán a Habostorta saját felületeit, hanem a hálózatába tartozó 42 különböző tematikájú és célcsoport-elérésű partneroldal  hirdetési megoldásai is az Adnetwork portfóliójába kerültek.
Olvass tovább

Fellegi beszélgetne a multikkal

Kategória: Aktuális.

"A kormány kiegyensúlyozott partneri viszonyra törekszik a multinacionális vállalatokkal, és nyitott a szabályozási rendszer ésszerűsítését célzó javaslataik beépítésére" - jelentette ki Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter a Nemzetközi Vállalatok Magyarországi Társaságának közgyűlésén tartott előadásán.
Olvass tovább

Jelentős mennyiségű időt töltünk rádiózással

Kategória: Kutatás.

Az év utolsó hónapjában is jelentős mennyiségű időt töltött a magyar lakosság rádiózással, különösen reggel 7 és 9 óra között, illetve a délután 14 és 15 óra közötti idősávokban. 2010. decemberében a 15 évnél idősebb magyar népesség 87%-a, azaz 7 406 000 fő hallgatott rádiót, a naponta rádiózásra fordított idő a hallgatók körében pedig átlagosan 4 óra 10 perc volt.
Olvass tovább

Mesterkurzusok pályázati forrásból

Kategória: Aktuális.

Jelentős és nagymértékű fejlesztési forráshoz juthatnak idén a mikro-, kis- és középvállalkozások az Új Széchenyi Terv újonnan meghirdetett pályázati lehetőségeinek köszönhetően. A konvergencia régió vállalkozásai pályázati forrásból szervezzenek munkatársaiknak exkluzív mesterkurzusokat ismert és elismert előadókkal.
Olvass tovább