20. Országos Marketing Konferencia

Kategória: Aktuális.

A XXI. század a marketing szakmában is sok új változást hozott. Az MMSZ az idei, 20. jubileumi konferenciáján bemutatja: - mely régi eszközök töltődnek fel új tartalommal - milyen új eszközök jelennek meg napjainkban - melyek azok a területek, ahol a marketing a jövőben egyre nagyobb hangsúlyt kap.
Olvass tovább

Tovább emelkedett a mobilinternet-előfizetők száma

Kategória: Aktuális.

Az év hetedik hónapjában az egy hónappal korábbi 1 millió 37 ezerről, 1 millió 88 ezerre nőtt Magyarországon a mobilinternet-előfizetések száma, míg a teljes előfizetői táboron belül az aktív - a mobilinternet-szolgáltatást az utolsó három hónapban igénybe vevő - ügyfelek száma júliusban 809 ezerről 851 ezerre emelkedett, közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH).
Olvass tovább

Kihirdették a III. Ringier-ARC plakátpályázat eredményét

Kategória: Aktuális.

A Ringier Kiadó harmadik éve kiemelt médiatámogatója az ARC plakátkiállításnak, amelynek keretében minden évben pályázatot hirdetett, melynek a társadalmi felelősségvállalás volt a vezérfonala. Míg a korábbi években a kollégákat és partnereinket szólította alkotásra, és egyben egy-egy szervezet jótékony támogatására, addig ebben az évben közvetlenül a civil szervezetekhez szólt a felhívás.
Olvass tovább

Az európai élelmiszer-kiskereskedelem eredményei csalódást okoztak

Kategória: Kutatás.

Magyarországgal együtt tíz fejlett európai országban kevesebb élelmiszert adott el a kiskereskedelem a második negyedévben, mint tavaly április-júniusban. Értéket tekintve szintén tíz országban, köztük hazánkban regisztrált mínuszt a Nielsen piackutató vállalat Growthreporter nevű elemzése 21 ország trendjeiről.
Olvass tovább

Javuló gazdaság – romló nemzetközi bizalom

Kategória: Aktuális.

A GKI Gazdaságkutató Zrt.-nek az Erste Bank együttműködésével készült előrejelzése szerint idén a főleg export vezérelt gazdasági növekedés mértéke 1% körül lesz Az alapkamat-csökkentési ciklus minden bizonnyal lezárult, a forint árfolyama éves szinten a korábban gondoltnál gyengébb lesz: egy euróért éves átlagban várhatóan 277 forintot kell adni.
Olvass tovább