Nézettségi adatok 2009 – 35.hét

Kategória: Nézettség.

1.VACSORACSATA RTL KLUB 1 574 126 2.BAJNOKOK LIGÁJA TV2 1 496 099 3.APÁDRA ÜTÖK TV2 1 225 993 4.JACK A VILLÁM RTL KLUB 1 103 151 5.FÓKUSZ RTL KLUB 1 064 515 6.MIAMI HELYSZÍNELÕK RTL KLUB 1 064 143 7.FÓKUSZ PLUSZ RTL KLUB 1 055 678 8.COBRA 11 RTL KLUB 1 053 736 9.HÍRADÓ RTL KLUB 1 043 943 10.HARRY POTTER RTL KLUB 1 038 919 (Total 4 N= 9 268 248 Source: AGB Nielsen Media Research)
Olvass tovább

TREND A LELKE MINDENNEK – 2009. JÚNIUS

Kategória: Nézettség.

Hullámzó teljesítménnyel zárták a kereskedelmi tévék a júniust: a TV2 a hónap elsõ, az RTL Klub pedig a hónap második felében volt eredményesebb. A 18-49-es korosztályban teljes napon és fõmûsoridõben június elsõ két hetében a TV2 ért el korábbi (4 heti átlagos) teljesítményéhez képest javulást és szerzett több nézõt, ezzel a TV2 teljes napi közönségarányt tekintve, rendkívül szorosan (1,4% pontnyira) megközelítette ellenfelét. A tendencia a hónap közepén megfordult – a TV2-n június 22-én indult a nyári mûsorstruktúra – és hónap végéig az RTL Klub erõsödése volt jellemzõ, a két csatorna közti különbség hónap végére már 4,5% pontnyi volt.
Olvass tovább

Futballsiker a pályán és a képernyõn

Kategória: Nézettség.

Futballtörténelmet írt a DVSC a 35. héten, a TV2 pedig nézettségi csúcsot döntött a keddi UEFA Bajnokok Ligája közvetítéssel, amikor is 3 millió 41 ezer ember volt kíváncsi a Debrecen hazai pályán elért bravúros gyõzelmére. Augusztus 25-én Magyarország egy emberként izgult és lélegzetvisszafojtva szurkolt a Debrecen góljainak a pályán és a TV2 képernyõjén.
Olvass tovább

A Groupama Zöld Mozgalmával közösen kampányol a TV2 a társadalmi felelõsségvállalás jegyében

Kategória: Nézettség.

A TV2 médiatámogatásával indítja el a Groupama Garancia Biztosító idén is Zöld Mozgalom elnevezésû kerékpáros családi rendezvénysorozatát, amellyel az egészséges életmódot és a környezetvédelmet támogatja. Idén négy település mozdul meg a LegZöldebb város címért. A tét 1.000.000 forintos támogatás, melyet a városok közérdekû fejlesztésre fordíthatnak. A médiatámogatói szerep mellett a TV2 saját CSR programja, a "TV2 a jövõért" jegyében lép a kezdeményezés mellé, melynek népszerûsítéséhez a csatorna sztárjai, Tilla, Vincze Ottó és a Jóban Rosszban szereplõi csatlakoztak.
Olvass tovább

Csak a Pont FM hallható a 88,1 MHz-es frekvencián

Kategória: Aktuális.

A Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) csütörtökön lepecsételte a budapesti 88,1 MHz-es frekvencián a Citadelláról engedély nélkül műsort szóró adót és ezzel helyreállította a jogrendet. Az elmúlt időszakban a 88,1 MHz-es frekvencián párhuzamosan két adás szólt, annak ellenére, hogy érvényes rádióengedély alapján értelemszerűen egy frekvencián és földrajzi területen csak egy adás sugárzása lehetséges.
Olvass tovább

A hét ajánlata a TV2-n

Kategória: Nézettség.

Augusztustól kikerülhetetlen, a klasszikus reklámoktól merõben eltérõ hirdetõi ajánlatokkal várja a nézõket a TV2. A csatorna legújabb reklámszpot-megoldása, A hét ajánlata  a promóciós kampányok esetében tapasztalt gyors és rugalmas átfutási határidõkkel dolgozik, és TV2-es arculatba öltöztetve, mindig azonos idõben jelentkezik majd a képernyõn.
Olvass tovább

Mindent egy helyen a Bajnokok Ligájáról

Kategória: Nézettség.

A TV2 Bajnokok Ligája közvetítésekkel egy idõben elstartolt a Bajnokok Ligája online oldal is, amely a bl.tv2.hu címen érhetõ el.  A részletes futballtörténelmet, játékosokkal készült helyszíni és extra videókat, eredményeket és elõrejelzéseket is tartalmazó site játékokkal és riporteri bloggal kiegészülve egyedülálló, naprakész információval szolgál a világ legsikeresebb és legnézettebb futballsorozatáról. Az oldal indulása második hetében rendkívüli látogatottságot eredményezett a TV2.hu-n. A Bajnokok a mobilodon is fociznak.
Olvass tovább

”Határokon túlmutató gondolatok”

Kategória: Aktuális.

A Ringier Kiadó Kft. az ARC plakátverseny média-szponzoraként az idei évben is meghirdette saját pályázatát "Határokon túlmutató gondolatok" címmel, melynek ezúttal a vasfüggöny lebontásának 20. évfordulója, a határnyitás adta a témáját. A határok átlépése pedig nem csak a téma, de a résztvevők szempontjából is a középpontba került: a versenyen az európai Ringier országok minden munkatársa részt vehetett.
Olvass tovább

Egyszerûsített szervezeti struktúrával és átszervezéssel készül 2010-re a TV2

Kategória: Nézettség.

Leegyszerûsített szervezeti struktúra, rugalmasabb mûködés és költséghatékonyság – ez a három alappillére annak a szervezeti változásnak, amelyet a TV2 jelentett be. Ennek következtében párhuzamos, illetve kiegészítõ feladatok és munkakörök kerülnek összevonásra, elsõsorban a kreatív és adminisztrációs területeket érintve. Az intézkedésnek köszönhetõen kilencrõl ötre csökken a cégcsoporton belüli igazgatóságok száma, így a költségcsökkentés mellett rugalmasabbá, gyorsabbá és határozottabbá válik a döntéshozatal és irányítás. Az eddigieknél összehangoltabb együttmûködésben dolgoznak a továbbiakban az Interaktív és a TV2 (TV2 cégcsoport) mûsorfejlesztésért és felügyeletért felelõs kreatív producerei.
Olvass tovább