Csomor Tamás a LOWE GGK új ügyvezetője

Kategória: Aktuális.

Karrier Az ügynökség alapítói - Merényi Éva és Rényi Andrea - megállapodtak a nemzetközi hálózat vezetésével, hogy a jövőben nem vesznek részt az operatív munkában, de stratégiai és kiemelt szakmai kérdésekben a továbbiakban is támogatják a cég működését. A LOWE GGK vezetését Csomor Tamásnak, a DRAFTFCB ügyvezetőjének adják át.
Olvass tovább

”A változás meg fog történni”

Kategória: Márkás beszélgetések.
Admin kategória: Márkás beszélgetések - kerekasztal.

„Nem lehet tovább várni. Átrendeződések és átértékelődések vannak, olyan kritikus szintre emelkedtek már a problémák, hogyha tetszik, teljesen mindegy, hogy a médiapolitikusoknak, a nagypolitikusoknak, a producereknek, a kiadóknak, vagy bárkinek, aki a médiában dolgozik, akarja-e a változást vagy sem, a változás meg fog történni."
Olvass tovább

Új audiovizuális szabályozást sürget a GVH

Kategória: Aktuális.

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 2009. áprilisában lezárta az elektronikus média piacokat érintő ágazati vizsgálatát. A vizsgálat az ágazatba tartozó szolgáltatási piacok közül a televíziós műsorszolgáltatás nagy- és kiskereskedelmi, továbbá a televíziós hirdetés piacainak megismerésére, a televíziós csatornák továbbítási feltételeinek és a televíziós reklámok értékesítésének értékelésére fókuszált.
Olvass tovább

Párbeszéd a médiáról

Kategória: Nézettség.

Párbeszéd a médiáról címmel kerekasztal-beszélgetést tartott április 23-án az Alkalmazott Kommunikációtudományi Intézet (AKTI), a téma ezúttal az Oknyomozás és tényfeltárás a televíziós újságírásban volt. Az oknyomozó – tényfeltáró újságírás az utóbbi években szakmai, jogi szabályozási, s nem utolsósorban etikai kérdésekkel találja szemben magát.
Olvass tovább

Joshi Bharat Widget alkalmazás indult az iwiw-en

Kategória: Nézettség.

Minden iwiw felhasználó tudja, hogy az ismerõsök végtelen láncolatán túl az iwiw-en mások profiljából új szerelmekrõl, szakításokról, és gyermekek születésérõl is rendszeresen értesülünk, továbbá, hogy a portál kiváló találkozóhely arra, hogy mi magunk is szerelmesek legyünk, összevesszünk, vagy kibéküljünk valakivel. A TV2 elsõként csatlakozott a megújult iwiw-en új fejlesztésként létrehozott Alkalmazásokhoz, melyben az egyik legnépszerûbb brand-dé vált mûsorával, Joshi Bharattal lesz jelen.
Olvass tovább

A Bajnokok a TV2-n fociznak

Kategória: Nézettség.

2009 nyarától a TV2-n követhetik nyomon a sportrajongók az UEFA Bajnokok Ligája futball meccseit. A Tv2 az egyetlen országos lefedettséggel rendelkezõ televizó csatorna ahol látható majd a focibajnokság. A Bajnokok Ligája a világ legnépszerûbb, legjelentõsebb, legrangosabb versenysorozata ahol sztárcsapatok, sztárjátékosokkal és hihetetlen izgalmakkal szórakoztatják a futball szenvedélyes rajongóit.
Olvass tovább

Új vezető az Arcus Comm élén

Kategória: Aktuális.

Karrier Az Arcus Interactive Group marketingkommunikációs megoldások szállítására szakosodott divíziójának élére új vezetőt nevezett ki Bósza Zsolt személyében. A szakember ügyfélkapcsolati igazgatóként került a cégcsoporthoz 2007 nyarán, idén áprilistól pedig divízió igazgatóként az interaktív ügynökségi kompetenciák összefogásáért felel.
Olvass tovább