Nézettségi adatok 2009 – 13.hét

Kategória: Nézettség.

1.BARÁTOK KÖZT RTL KLUB 1 849 034 2.HÍRADÓ RTL KLUB 1 696 677 3.A SZÉF RTL KLUB 1 631 639 4.JÓBAN ROSSZBAN TV2 1 575 258 5.TÉNYEK TV2 1 534 217 6.FÓKUSZ RTL KLUB 1 473 683 7.FÓKUSZ PLUSZ RTL KLUB 1 448 849 8.COBRA 11 RTL KLUB 1 438 706 9.MR ES MRS TV2 1 306 339 10.NAPLÓ TV2 1 276 207 (Total 4 N= 9 268 248 Source: AGB Nielsen Media Research)
Olvass tovább

Együtt nyerünk Jóban Rosszban

Kategória: Nézettség.

A Jóban Rosszbant már csak egyetlen lépcsõfok választja el a listaelsõségtõl: a sorozat újra második lett a 18-49-esek toplistáján. A TV2 döntetlenre hozta az eheti Doktor House-os estét legnagyobb konkurensével szemben, és ezúttal szombaton teljes lakosságban sem talált legyõzõre. A Tényeket hétvégén Várkonyi Andrea egyedül is az ötödik helyre kormányozta, a Mr és Mrs pedig újabb sztárházaspárokkal ejtette rabul a nézõket. A 13. hét nézettségi eredményei.
Olvass tovább

Beelőzte a Coop a Tescót

Kategória: Aktuális.

Szívesebben értékesítették a debreceni Hélikert a Coop Szolnoknak, mint a Tescónak.  A Hélikerre kiírt pályázaton a Coop-csoport meghatározó tagja jobb ajánlatot tett, mint a hipermarket lánc. A Coop Szolnok a Héliker felvásárlásával évente további 9 milliárd forinttal növelheti forgalmát, s 24 ezerről, 58 ezer négyzetméterre nő kiskereskedelmi területe.
Olvass tovább

Az erős márkák stabilan őrzik korábban megszerzett helyüket

2001-ben jelent meg először a Reader's Digest "Európai Megbízható márkák" felmérése, melynek elsődleges célja az európai márkák fogyasztói bizalmának feltérképezése. A gazdasági világválság hatásait számos tanulmány, kutatás igyekszik felmérni. a válság még nem befolyásolta jelentősen a fogyasztókat, sőt, az erős márkák stabilan őrzik korábban megszerzett helyüket.
Olvass tovább

Az AAA Auto kivonult Magyarországról

Kategória: Aktuális.

Abbahagyja tevékenységét Magyarországon az egyik legnagyobb térségi használtautó-kereskedő hálózat, az AAA Auto Group. A Hollandiában bejegyzett csoport március végével függeszti fel tevékenységét Magyarországon. Ugyanakkor azt tervezi, hogy két-három éven belül visszatér a magyar autópiacra, amikor a gazdasági helyzet majd javul, közölték a csoportnál.
Olvass tovább

Folyamatosan fejleszti online lapjait a köztévé

Kategória: Aktuális.

A Magyar Televízió archívumának kincsei, klasszikus rajz-, báb- és ifjúsági filmek nézhetők meg az interneten az MTV Online és az Egyszervolt.hu csoport együttműködésében. A köztelevízió régóta tervezte, hogy fél évszázados archívumában őrzött kincseivel, kifejezetten gyerekeknek szóló tartalmakkal bővíti az alapvetően hírszolgáltatásra és internetes tévézésre épülő online portfólióját.
Olvass tovább

(T)rendetlenség?!Folyamatos átértékelődések a médiában

Kategória: Aktuális.

Előzetes a tartalomból:  - "... és Zsolt már nem unatkozik?!" (T)rendszerváltás a médiában és a reklámban  - Szabályozott szabálytalanságok  - Melyik gazdasági szektor lehet a legaktívabb a reklámköltésben 2009-2010 ben?  - Ki tud többet a nézőről, hallgatóról, olvasóról, látogatóról?  - Lesz? Nem lesz? Kié az akarat? Médiatörvény-alkotás hazai módra
Olvass tovább

GKI előrejelzés 2009-re

Kategória: Aktuális.

Magyarország (és minden más felzárkózásra törekvő ország) számára a likviditásbőség tavaly lezárult kora azt jelentette, hogy külföldi hitelből lehetett a hiányzó hazai megtakarításokat pótolni. Ez a pálya hirtelen világméretekben fenntarthatatlannak minősült. Globális átértékelődés történt.
Olvass tovább

Változik az iWiW arculata

Kategória: Aktuális.

Április közepétől átalakul az iWiW kezdőoldala. A legnagyobb hazai kapcsolati háló, a kor követelményeinek és a felhasználók igényeinek megfelelően, rövidesen modernizált külsővel várja a felhasználókat. Az indulásig a www.iwiw.hu/ujoldal címen  ismerkedhetnek az érdeklődők  az új megjelenést és a funkciók elhelyezkedését bemutató oldallal.
Olvass tovább