”Utazzon és játszva nyerjen!”

Kategória: Aktuális.

A Magyar Turizmus Zrt. a Magyar Szállodaszövetség tagszállodáival és más belföldi szálláshelyekkel együttműködve, nagyközönségi nyereményjátékkal egybekötött, országos kampányt szervezett, amelyhez több mint kétszáz szálláshely csatlakozott. A nyereményjáték célja az utó-, illetve előszezon forgalmának élénkítése, a háztartásoknál lévő üdülési csekkek turisztikai célú beváltásának ösztönzése.
Olvass tovább

Hátrányos lenne a verseny gyengítése

Kategória: Aktuális.

Nincsenek olyan gondok a nemrégiben újraszabályozott gyógyszertári piacon – állítja a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) –, amelyek miatt vissza kellene térni a korábbi szabályozási modellre. Ugyancsak hátrányos lenne a társadalom számára a gyógyszerpiaci verseny gyengítése. Ezért a hatóság a liberalizáción, a verseny erősebb kényszerén alapuló szabályozás fenntartását szorgalmazza mind a patikai, mind a gyógyszerpiacon.
Olvass tovább

A TV2 internet és teletext felületeit a jövõben sales house értékesíti

Kategória: Nézettség.

2008. november 1-jétõl a TV2 internet és teletext felületeinek értékesítését az Adaptive Media Kft. végzi. A csatorna az on-line portfolió bõvülésével és az ehhez kapcsolódó új feladatok megnövekedett mennyiségével indokolta a döntést. Így a tv2.hu mellett a nemrégiben elindított myvideo.hu és a tenyek.hu oldalak hirdetési felületeit is az online sales house értékesíti.
Olvass tovább

Etikai kódex a szólásszabadságért

Kategória: Aktuális.

Internetes óriáscégek kedden bejelentették: megállapodtak egy etikai kódexben, amely a szólásszabadság és az internetezők személyiségi jogainak védelmét hivatott védelmezni, miután több esetben is felmerült a tekintélyelvű rendszerekkel való összejátszás gyanúja.
Olvass tovább

Az új vezérigazgató Christian Unger

Kategória: Aktuális.

Karrier A korábbi vezérigazgató, Martin Werfeli (51) bekerült a Ringier AG igazgatótanácsába, így 2009. január 1-jétől átadja a médiakonszern vezetését Christian Ungernek (41), aki ez idáig a MIH Internet Europe leányvállalatát, a Nasperst irányította. Werfeli továbbra is megtartja a svájci nyomdai üzletággal kapcsolatos összes felelősséget.
Olvass tovább

New York-i tervező alkotta a díszdobozt

Kategória: Aktuális.

A Chivas Regal először kért fel neves designert limitált szériájú ünnepi díszdobozának megtervezésére: az új Chivas Regal Limited Edition 2008 díszdoboz a többszörösen díjazott Evan Douglis New York-i építész és formatervező munkáját dicséri. A dobozon látható formák, motívumok leképezik azon üzeneteket, amelyeket a Chivas értékként fogalmaz meg fogyasztóinak.
Olvass tovább

A média (és a fogyasztó ?) felelőssége. Közszolgálati, közszolgálatias, kereskedelmi, bulvár…

Kategória: Márkás Kerekasztal.
Admin kategória: Márkás beszélgetések - kerekasztal.

A beszélgetés ITT meghallgatható Résztvevők: Bajomi-Lázár Péter – médiakutató“Úgy tűnik, hogy nem létezik az a hatás, amit sok újságíró, a politikusok és a közönség tulajdonít a médiának, és ha nincsen hatás akkor nincsen felelősség sem.” Fazekas Ildikó – ÖRT főtitkár “Egy hatás az összes többi, a társadalom, a család és egyéb között.” György Bence – TV2 felelős szerkesztő “Szakmai felelősséggel, a szakmai szabályok betartása természetesen a mi felelősségünk.” Kert Attila – MTV hírigazgató “Igen, van felelőssége, de ez senki mást nem mentesít a saját felelőssége alól.” Murányi Marcell – Blikk főszerkesztő “Nem hiszek a bulvárban, én abban hiszek, hogy hiteles,
Olvass tovább

Új kreatív igazgató és stratégiai tervező

Kategória: Aktuális.

Karrier Az Arcus Interactive Group új kreatív igazgatója és stratégiai tervezője Bujtás Attila, a hazai kreatív szakma egyik legnagyobb tapasztalattal és integrált látásmóddal rendelkező szakembere. Tizenöt éves karrierjét 2008 második felétől az interaktív kommunikációs piacon, az Arcus csoport vezetőségében folytatja.
Olvass tovább