Felső-közép kategóriában

Kategória: Aktuális.

Magyarország egyik legnagyobb autókölcsönző cége, a Fox Autorent ezentúl már a felső-középkategóriás kategóriában is kínál bérautókat: a jelenleg 700 darabos gépkocsi-flotta Citroën C5 modellekkel bővül. A Fox Autorent együttműködő partnere a Citroën hazai hivatalos importőre, a Citroen Hungária Kft márkakereskedése a Citroën M5 Center.
Olvass tovább

Árharc az LCD televíziók piacán

Kategória: Aktuális.

A GfK Hungária Kereskedelem és Technológia területének adatai szerint a legutóbbi, 2006. évi labdarúgó VB a szórakoztató elektronikai eszközök közül az LCD TV-k piacára volt legnagyobb hatással. Az idei Európa Bajnokságot megelőző hónapokban a tendencia azonban már nem tűnik ilyen kedvezőnek, bár áprilistól erőteljes árverseny indult meg az árucsoportban.
Olvass tovább

Startol a telesport.hu

Kategória: Aktuális.

Új tematikus honlappal jelentkezik a köztelevízió. A telesport.hu dinamikusan frissülő, interaktív sportportálként mutatkozik be május 29-től. Az MTV két nyári monstre eseménye, a Labdarúgó Eb és az Olimpia már ezen a felületen is látható lesz. Nyolc év után újra a Magyar Televíziónál van az egyik legpatinásabb, legjelentősebb köztelevíziós márka internetcíme, a www.telesport.hu, amelyen már a Labdarúgó Eb mérkőzéseit is élvezhetik a netezők.
Olvass tovább

43 forintos Big Mac

Kategória: Aktuális.

Reggel 10 órától gyülekeztek a Régiposta utcában azok, akik harapni szerettek volna a 20 évvel ezelőtti áron kínált Big Mac szendvicsből. Az első magyarországi McDonald’s étterem 1988-as nyitásának évfordulóját ugyanis 11-től 13 óráig retro ebédszünettel ünnepelte a cég. A 43 forintos ár kellően vonzónak bizonyult, hiszen a délelőtt folyamán már a Váci utcán kígyózó sorok várták az étterem ünnepélyes újranyitását. A két órás születésnapi akció alatt az étterem csapata új rekordot állított fel a gyorsétterem-lánc életében: 50 munkatárs 1590 vendéget szolgált ki 2959 Big Mac szendviccsel.
Olvass tovább

Új generációs útikönyvsorozat

Kategória: Aktuális.

A Well-PRess Kiadó új útikönyvsorozata megtartva a népszerű Vendégváró-sorozat igényes szakmai színvonalát, ezúttal azoknak - a hazai tájakat megismerni szándékozók egyre nagyobb táborának - szolgál igényes tartalmú, praktikus kivitelű útikönyvvel, akik akár a hétvégéken a "gyakorlatban" is meg kívánják ismerni a könyvekben szereplő tájakat. A kötetek szöveges, képi és térképes illusztrációi segítségével szakavatott idegenvezetőként kalauzolják az olvasót.
Olvass tovább

Animált menuboardok

Kategória: Aktuális.

Az AmRest (American Restaurants) Magyarország által üzemeltetett Kentucky Fried Chicken étteremhálózat új egységeinek létesítése és a korábbi éttermek korszerűsítése során, az AmRest kiemelt figyelmet fordít az arculatot nagyban meghatározó audio és vizuális megjelenésre. A KFC éttermek audiovizuális tervezésével és tartalomszolgáltatásával a Mood Media-t bízták meg.
Olvass tovább

Trendlakás

Kategória: Aktuális.

2008. június közepén jelenik meg a Trendlakás című lakberendezési és életmódmagazin. A negyedévente megjelenő lap az első igazi bútorajánló magazin, amely magyar termékeket mutat be magyar piacon. Stílusa könnyed és közvetlen, megismerteti az érdeklődőt a bútorstílusokkal, a trendekkel, izgalmas kulturális programokat kínál, éttermeket és kávézókat mutat be, kreatív tanácsokkal, információkkal látja el az olvasóközönséget.
Olvass tovább

Egyedülálló együttmûködés a TV2 és a Videa között

Kategória: Nézettség.

A megújult videa.hu portál hazánkban ez idáig példa nélküli együttmûködést kötött a TV2 kereskedelmi csatornával. A weboldalon az eddigi tartalmak mellett mostantól elérhetõvé válnak a TV2 videói is. Ilyen jellegû kezdeményezésre Magyarországon eddig még nem volt példa videomegosztó és televíziós csatorna között. Az oldalra látogatók mostantól hat különbözõ alcsatorna videóiból válogathatnak kedvükre.
Olvass tovább

10 milliós bírság és két figyelmeztetés

Kategória: Aktuális.

Három távközlési szolgáltatót marasztalt el Internet szolgáltatást hirdető reklámjaik miatt a Gazdasági Versenyhivatal (GVH). A Magyar Telekom, a FiberNet és az Interware nem közölte a fogyasztókkal, hogy a hirdetett áron csak hűségnyilatkozat aláírásával lehet igénybe venni a szolgáltatást. A Magyar Telekom ezentúl olyan sávszélességet ígért, amelyet egyetlen ügyfél sem tudott elérni. A fogyasztók megtévesztése miatt a Magyar Telekom 10 millió forintos bírságot kapott, a másik két vállalkozás esetében a GVH eltekintett a büntetéstől.
Olvass tovább

Pert nyert a GVH

Kategória: Aktuális.

Kartelleztek az útépítőcégek a 2001-ben és 2002-ben kiírt fővárosi útépítési munkák elnyerése érdekében - állapította meg első fokon a Fővárosi Bíróság. A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) még 2005-ben tárta fel a versenykorlátozó megállapodást, ami miatt nyolc vállalkozásra összesen 593,9 millió forint bírságot szabott ki.
Olvass tovább